BETPAS502 CANLI BAHİS KUPONU

Nisan 27, 2021 1

Sefer Hakan Olgun, one of Eskişehirspor’s former goalkeepers, revealed the bitter facts about his old team. “I think worse days are waiting for Eskişehirspor if it continues to be managed in this way. He has not won a single game in a year. At least 5 teachers came and went in the last year. This BETPAS YAZI DEVAMI…

BETPAS502 CASİNO FİRMALARI

Nisan 27, 2021 2

Vitor Hugo i Trabzonspor jep një shembull me personalitetin e tij si dhe performancën e tij në fushë. Në minutën e 86-të të ndeshjes Rizespor, Hugo, i cili mori një karton të kuq nga kartoni i dytë i verdhë sapo bëri një faull taktik ndaj Michalak, u largua nga fusha pa kundërshtuar gjyqtarin Cüneyt Çakır. BETPAS YAZI DEVAMI…

BETPAS502 TİB YEDİ Mİ

Nisan 26, 2021 0

Eskişehirspor started a series against Tuzlaspor and closed the first half of the match with a 2-1 result, in which they had a 1-0 advantage, but when they could not prevent the opponent’s 4 goals in the second half, we lost 5-2 from the match. Minutes from the match In Eskişehirspor, which put pressure on BETPAS YAZI DEVAMI…