SUPERTOTOBET702 BAHİSLE ANINDA KAZAN

Betpas Giriş

LeBron James tovább bővíti befektetési spektrumát. A sztárjátékos, aki 2011-ben megvásárolta a Liverpool részvényeinek 2 százalékát, csatlakozott a Fenway Sports Group-hoz, és e tető alatt a Boston Red Sox egyik legnagyobb partnere lett.

A beruházások folytatódnak

Ketten lettek az első fekete befektetők az FSG történetében, James és üzleti partnere, Maverick Carter növelve befektetéseiket. Miután három nagyon különböző csapattal négy NBA-címet nyert, James várhatóan növeli az FSG globális elérését.

Betpas Kayıt

Másrészt az FSG, amely 750 millió dolláros beruházást kapott a RedBird Capital Partners-től, várhatóan ezeket a befektetéseket felhasználja Liverpool és a Red Sox megerősítésére.

Míg a Liverpool megnyerte a Premier League-t az előző szezonban, a Red Soxot újjáépítik, hogy ismét versenyképessé váljon a Major League Baseballban, miután 2018-ban megnyerte a World Series-t.

17. Az egykor az NBA All-Star-ként választott legendás játékos azt is fontolgatja, hogy egyszer NBA-csapata legyen, de a szabályok szerint az aktív játékosoknak tilos ezt megtenni. James, aki idén lesz 37 éves, még nem nyilatkozott nyugdíjáról.

1 Comment on SUPERTOTOBET702 BAHİSLE ANINDA KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: