SUPERTOTOBET701 CANLI MAÇA BAHİS

Betpas Giriş

Els ressons de la revolta dels jugadors de futbol continuen a Bursaspor, un dels equips de la 1a Lliga TFF. Després de la fase de victòria de l’Ankaraspor, els jugadors de futbol verd i blanc van compartir una declaració que incloïa les seves signatures simultàniament als seus comptes de xarxes socials.

Després de l’anunci que hi havia acusacions greus contra l’administració, els partidaris de Bursaspor també van convidar el president Erkan Kamat i el consell d’administració a dimitir.

“SOM TOTALMENT CONTRA ELS QUE PERDEN BURSASPOR EN AQUESTA SITUACIÓ”

Texas, el grup de fans més influents dels verds i blancs, va fer les declaracions següents en un comunicat escrit: Bursaspor, el propietari de la ciutat de Bursa, el nostre jove grup d’actors que ens va fer sentir orgullosos dels seus joves i devots lluita, mitjançant una carta oberta compartida amb nosaltres i la nostra comunitat, des del començament de la temporada, han expressat el seu sistema i les seves expectatives derivades de no obtenir els seus drets junt amb el personal i l’actitud ineficaç del Consell d’Administració envers la solució, i també va destacar que els recursos que entren a les arques del club estan controlats per la ciutat.

Betpas Kayıt

Aquest sistema és un anunci evident i s’ha de saber que aquest sistema, que no es reflecteix en l’esforç sobre el terreny i no supera la dosi, és aclaparador. Estem darrere dels nostres jugadors i del nostre equip tècnic fins al final i contra els que van caure el campió del Bursaspor en aquesta situació.

<

“NO SIGNIFICA QUE LA GESTIÓ EXISTENT ESTIGUI EN SERVEI”

Tot i l’Assemblea General Ordinària del maig, no queda cap punt perquè l’actual Junta Directiva pugui romandre en el càrrec.

Si tenen la capacitat d’entendre que han de dimitir immediatament i anunciar la data del congrés, serà més saludable que facin tot el que sigui necessari immediatament. En aquesta ciutat, qualsevol persona que presumeixi que “la meva paraula té valor” ja no pot escapar de la responsabilitat.

“O HERRO, O MERRO”

Qualsevol persona que sigui assumida, la nostra paraula és aprovació. A partir d’ara, no tenim cap negoci amb ningú que realment no pogués posar pes a la cadira presidencial, que mai s’ha omplert des de finals d’İbrahim Yazıcı i que no es podia reunir a la ciutat de manera que sorgís un sol candidat , i que no podia guanyar-se la confiança i el respecte de Bursa. En aquesta guerra serem victoriosos. Ja sigui herro o merro. ”

<

4 Comments on SUPERTOTOBET701 CANLI MAÇA BAHİS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: