SULTANBET648 YATIRIM PROMOSYONU

Betpas Giriş

Ecourile revoltei jucătorilor de fotbal continuă în Bursaspor, una dintre echipele TFF din Liga 1. De îndată ce Ankaraspor a câștigat, jucătorii de fotbal verde-alb au împărtășit simultan o declarație cu semnăturile lor pe conturile lor de socializare.

După anunțul că există acuzații grave împotriva administrației, susținătorii Bursaspor l-au invitat și pe președintele Erkan Kamat și consiliul de administrație să demisioneze.

„SUNTEM COMPLET ÎMPOTRIVA CELOR CARE PIERDE BURSASPOR ÎN ACESTA SITUAȚIE”

Texas, cel mai influent grup de fani ai albilor și verzilor, a făcut următoarele declarații într-o declarație scrisă: Bursaspor, proprietarul orașului Bursa, tânărul nostru grup de actori care ne-a făcut mândri cu tinerii lor și luptă devotată, printr-o scrisoare deschisă împărtășită cu noi și comunitatea noastră. De la începutul sezonului, ei și-au exprimat sistemul și așteptările care decurg din faptul că nu și-au obținut drepturile împreună cu personalul și atitudinea ineficientă a Consiliului de administrație față de soluție, și a subliniat, de asemenea, că resursele care intră în casele clubului sunt controlate de oraș.

Betpas Kayıt

Acest sistem este un anunț evident și trebuie știut că acest sistem, care nu se reflectă în efortul pe teren și nu depășește doza, este copleșitor. Stăm în spatele jucătorilor noștri și al echipei noastre tehnice până la capăt și împotriva celor care l-au lăsat pe campionul Bursaspor în această situație.

<

„NU ESTE NICI O SEMNICIE PENTRU MANAGEMENTUL ACTUAL RĂMÂNIT ÎN SERVICIU”

În ciuda Adunării generale ordinare din mai, nu mai are rost ca actualul consiliu de administrație să rămână în funcție.

Dacă au capacitatea de a înțelege că trebuie să demisioneze imediat și să anunțe data congresului, ar fi cel mai sănătos pentru ei să facă lucrurile necesare foarte repede. În acest oraș, oricine se laudă că „cuvântul meu are valoare” nu mai poate scăpa de responsabilitate.

„Fie HERRO, SAU MERRO”

Oricine este pe el, cuvântul nostru este aprobare. De acum înainte, nu mai avem nicio treabă cu cineva care nu ar putea pune cu adevărat greutatea pe scaunul prezidențial, care nu a mai fost ocupat niciodată de la sfârșitul İbrahim Yazıcı și care nu s-ar putea aduna în jurul orașului în așa fel încât să apară un singur candidat , și care nu a putut câștiga încrederea și respectul lui Bursa. Vom câștiga și acest război. Fie herro, fie merro. ”

<

1 Comment on SULTANBET648 YATIRIM PROMOSYONU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: