SULTANBET636 ÖDEME YÖNTEMLERİ NELERDİR

Betpas Giriş

Per desfer-se del pes de Kastamonu fa 5 anys, la boxa comença a brillar Bushra, Istanbul Després d’obtenir el campionat que és el primer torneig, celebrat al districte de Muğla, al districte de Fethiye, a Turquia. El campionat va guanyar una medalla d’or.

3 TIMES ART ARDA VA SER CAMPIONA EUROPEA

Aleshores, el 2017, el 2018 i el 2019 és el nou objectiu de Busra Turquia i campió d’Europa d’aconseguir la medalla d’or al Campionat Mundial que se celebrarà a l’abril.

Büşra Işıldar va dir que continua els seus preparatius per al campionat del món.

COMENÇA LA BOXA MENTRE 110 PESOS

Afirmant que és una persona amb sobrepès abans de començar a fer esport, Işıldar, “Fa cinc anys que vaig començar a fer esport a un gimnàs quan tenia 110 kg. El meu professor Fikret Taşdemir hi era. Mentre feia esport, el meu professor va venir a em va dir: ‘Vols ser campió? va preguntar. Tots els individus que són el somni. Vaig dir “sí”, vaig dir. D’aquesta manera vaig començar a boxar. Vaig ser la primera eliminatòria a Turquia de 4 anys. Després em vaig convertir en campiona cada any, Turquia. 3 anys consecutius pesats en la categoria de pes, em vaig convertir en el campió d’Europa. “ Va dir.

Betpas Kayıt

EL MÓN PRIMER, A continuació, els Jocs Olímpics

L’any passat, brot de coronavirus d’Işıldar, que va expressar el Campionat d’Europa a l’adhesió de Turquia perquè “Ara tenim el campionat del món, ja estic llest. Vaig donar 35 quilos. L’objectiu actual és el campionat del món. I el meu principal objectiu és olímpic campió, per descomptat. “ va dir.

“VEO EL TALENT DE BÜŞRA”

L’entrenador principal de les seleccions nacionals femenines joves, Fikret Taşdemir, en canvi, va dir que Büşra venia al seu gimnàs quan era un nen amb sobrepès i va dir: “Quan anava i venia, vaig veure que Büşra tenia talent per a aquest esport. Vaig convidar va anar a boxar i va començar l’aventura. Pesava 110 quilos. Aleshores. El nostre objectiu actual és guanyar el campionat del món amb l’equip. “ Va dir.

1 Comment on SULTANBET636 ÖDEME YÖNTEMLERİ NELERDİR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: