SULTANBET581 BONUSU İYİ FİRMA

Betpas Giriş

Erhan Önal (64), a Galatasaray és a török ​​futball egyik felejthetetlen nevét utolsó izmiumi útjára küldték.

ERHAN ÖNAL TALAJT TETT

Önal tegnap elhunyt temetését hozzátartozói hozták az Old Bornova temetőbe. Önal holttestét a temetési ima után családja részlegében temették el.

Önal lánya, Bige Önal, rokonai, volt futballista barátai és rajongói részt vettek a temetésen.

ÜNNEPI ÜZENETEK A RÉGI LABDASÁGI JÁTÉKOSOKTÓL

Arif Kocabıyık volt futballista, aki a temetés után nyilatkozott az újságíróknak, így szólt: “Köszönet mindannyiunknak. A világ jó, nagyon rendes embert veszítettünk. Jó futballista volt, és volt jó ember. Korán elhagyott minket. Nagyon sajnálunk, mint mindenki más, de sajnos. Ez az élet. A haldoklás éppúgy az élet valósága, mint a születés. “.

Betpas Kayıt

Metin Yıldız volt futballista azt is elmondta, hogy elveszítette egy barátját, akit szeretett. Yıldız szomorúságát kifejezve “Sajnos nincs sok ember, akinek itt kellene lennie. Valószínűleg a járvánnyal függ össze. Allah tegye a helyét mennyországba. Kívánom a családjának türelmét.” Használta a kifejezéseket. Ez mindannyiunkra igaz. Allah bocsássa meg bűneinket. Minden jó lehet. “.

A németországi Münchenben született, 1957. szeptember 3-án született Erhan Önal a Shwarz Weiss Münchenben kezdett focizni. A Bayern Münchent és a belgiumi Standard Liege mezét viselő Németországot elsőként 1982-ben a török ​​Fenerbahcébe helyezték át. A sárga-kék csapat rövid időn keresztül az előtérben játszott, amikor 1985-ben visszatért a belga csapathoz, ebben a szezonban hétszer tért vissza Törökországba a Galatasaray csapatába, és sárga-piros csapathoz harcolt.

Erhan Önal nagy sikert ért el a Galatasaray-val 1985-1992 között.

1 Comment on SULTANBET581 BONUSU İYİ FİRMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: