SULTANBET556 KAÇAK İDDAA KAZANDIRIYOR

Betpas Giriş

A szezonbeli kettős bajnokságra törekvő Beşiktaş két sávban egyenletesen haladt, míg Sergen Yalçın edző ezúttal egészen más kérdésre figyelmeztette játékosait.

A tapasztalt edző kijelentette, hogy nem előnyösek, mert azt állítják, hogy egy meccsel kevesebbet játszanak, mint a bajnokságban követő Galatasaray és Fenerbahçe.

“SEMMILYEN MEGFELELÉSRE GARANCIA NINCS”

A Milliyet hírei szerint; Yalçın elmondta a játékosainak, hogy három pontot hozzáadva a Galatasaray és a Fenerbahçe közötti különbséghez az értékelésekben, aminek következtében Beşiktaş otthagyta az öböl hetét, azt mondta: “Mennyire logikus lehet három pontot hozzáadni a még nem teljesített héthez játszott. Nincs garantált mérkőzés. ” tanulták.

Betpas Kayıt

– KÖNNYEN MÉRKEZÉSEK?

Sergen Yalçın kijelentette, hogy jelenleg 2 ponttal vezetnek a Galatasaray előtt, és 5 ponttal a Fenerbahçe előtt, Sergen Yalçın elmondta: „A hét Galatasaray férfi, otthon vagyunk Aytemiz Alanyasporral, és idegenben vagyunk a Sivassporral a Fenerbahçe öbölében. játszani fog. Könnyű meccsek ezek? Tehát három pont hozzáadása a meglévő különbségekhez csak önelégültséget hoz nekünk. Ez egy nagyon veszélyes helyzet ” ről kiderült, hogy beszél.

Sultanbet556 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

2 Comments on SULTANBET556 KAÇAK İDDAA KAZANDIRIYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: