SULTANBET556 HAKKINDA

Betpas Giriş

Președintele TFF, Nihat Özdemir, a vorbit despre curiozitățile fotbalului turc în cadrul programului „beUNITED”.

Vorbind pentru meciurile jucate fără spectatori din cauza coronavirusului, Özdemir a făcut declarații foarte importante.

„AVEM ÎNTÂLNIRI CU MINISTRII ÎN FIECARE DECIZIE pe care o luăm”

Özdemir a declarat într-o declarație „Cluburile au pierdut aproape 30-35% din veniturile lor în perioada de pandemie. Cluburile noastre au avut mari probleme.

În timp ce mergem pe această cale, nu putem lua decizii singure ca TFF. TFF are un consiliu medical, grupul său pandemic. Cu fiecare decizie pe care o luăm, suntem în discuții constante cu Ministerul Tineretului și Sportului și cu Ministerul Sănătății.

<

Betpas Kayıt

„DECIZIA DE A JUCA CU UN EXAMEN VA FI DETERMINAT LA 1 APRILIE”

În această etapă, nu ne este ușor să jucăm cu publicul în niciun fel. Decizia noastră de a juca fără public va continua până la 1 aprilie. Vrem să ne întâlnim cu ministrul sănătății noastre pe 1 aprilie și să luăm o decizie. TFF nu poate lua această decizie singur.

<

“Vrem să jucăm FINALA LIGII CAMPIONILOR CU CAMERA”

Vrem să jucăm finala Ligii Campionilor cu spectatori, iar UEFA vrea asta. La întâlnirea pe care o vom ține cu Fahrettin Koca pe 1 aprilie, ne vom consulta pentru ca acel meci să se joace cu publicul. “ expresii utilizate.

Sultanbet556 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: