SULTANBET556 BONUS VEREN ADRESLER

Betpas Giriş

Találkozva a klubtagokkal a Renaissance Polat Istanbul Hotelben, a nevek listáján, Öztürk nyilatkozott projektjeiről és céljairól.

“ÚJ CSILLAGOKAT BESZERELNI AKARNI”

Öztürk, kijelentve, hogy cselekvési listával lépnek be a választásokba, “Ha a Galatasaray közgyűlése kegyelmet mutat, akkor a fő célunk a klub fő problémáját jelentő banki adósságok és kamatok három napon belüli felszámolása. év. Ha ennek akár a felét is elérjük, bekerülünk a történelembe. Leülünk a (Term) tanárunkkal és megtervezzük, hogy mit fogunk tenni három év múlva. Játékosfigyelő csapatának mindenképpen van munkája. Célunk, hogy megerősítsük kéz. A Galatasaray már egy csillagok csoportja. Mindig új csillagokra lesz szüksége az igényeknek megfelelően. Fő célunk a Galatasaray és rajongói gazdaságának figyelembevétele. Az új csillagok aktiválása, amelyek izgatni fogják Önt, fizetni kell a játékosok időben, hogy ne szembesítsem újra a Galatasaray-t a mocsárra emlékeztető mezőkkel. “ mondta.

Betpas Kayıt

“SOK JELÖLT NEM KIZÁRHATÓ”

Mondván, hogy más jelöltektől kaptak javaslatokat a közös választási részvételre, Metin Öztürk elmondta: “Egyesülésre vonatkozó kéréseket kapunk. Nagyon normális, hogy eljönnek. Mert minden Galatasaray-i lakos, mindenki, aki a A vezetést nagyon tiszteletben tartják. Ezek nem rossz dolgok. Személyes véleményem nagyon jelölt. Vagyis: “Mi 4-5 jelölt egyesülünk egy másik jelölt ellen, legyőzöm” nem helyes. Ha megnyerjük a választást, akkor nem csak 48 fős csapatunkkal járunk el, meghívjuk a többi elnökjelölt csapatát a feladatra. ” kifejezéseket használt.

Sultanbet556 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

2 Comments on SULTANBET556 BONUS VEREN ADRESLER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: