SULTANBET529 MOBİL BAHİS ŞİRKETİ

Betpas Giriş

Serhat Akın figyelemre méltó értékelést kapott Samatta és Cisse kapcsán, akiket a szezon elején Fenerbahçe-be áthelyeztek, de eddig csalódást okoztak teljesítményükkel kapcsolatban. Serhat Akın a Spor Arénának nyilatkozva azt mondta “Samatta-nek ebben a rendszerben kell játszania, ebben a helyzetben, fogadni mernék, hogy 5 év alatt nem tud 30 gólt szerezni.”

“NINCS TÁMADÓ SZERVEZET A SAMATTA CÉLOK ADÁSÁHOZ”

Betpas Kayıt

“A derbin Aboubakar 7-8 gólt ért el, lő. Aboubakar erőit veszi a pályán lévő kunyhóból. Nyilvánvaló, hogy Sergen Yalçın azt mondta neki:” Gyere ki, szabad vagy. ” csak 4 gólja van. Mi történt, ez az ember elfelejtett gólt szerezni? Samatta ebben a rendszerben játszik, ebben a helyzetben, azt állítom, hogy nem tud 30 gólt lőni 5 év alatt. Tehát mi történt Cisse-szel, aki tavaly szerzett csicseriborsót? szerintem a problémát Erol Bulut okozza. Nevetséges forgatásokkal sértette meg mindet. Nézd, Ozan, amelyet megpróbáltál enni, megmentett! Nincs támadószervezeted, hogy gólt szerezz a Samatta ellen. Kapusod sír, te vagy nevet … Így van? “

<

Sultanbet529 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: