RESTBET522 KAÇAK BAHİS FİRMA BONUSU

Betpas Giriş

L’ex capità de la selecció nacional suïssa, Stephan Lichtsteiner, que jugava en equips com la Juventus, l’Arsenal i el Lazio, es va convertir en una vida completament diferent després de deixar el futbol.

Lichtsteiner, que estava d’acord amb una marca de rellotges a Suïssa i va començar a rebre formació durant sis mesos en pràctiques, va decidir penjar els grampons completament a diferència de la majoria dels seus col·legues que no podien sortir del camp verd després de deixar el futbol.

VULL FER ALGUNA PRODUCCIÓ ”

Un exfutbolista de 37 anys que diu “Vull fer alguna cosa productiu” , Si sou banquer, podeu fer-ho per la vostra vida. Tanmateix, si sou futbolista de prop dels 30 anys, heu de trobar una altra cosa que fer ” explica el motiu de la seva nova elecció.

En declarar que la seva nova professió està relacionada amb el futbol, ​​Lichtsteiner va dir: “Si tot l’equip no és perfecte en el futbol, ​​no es pot guanyar. És el mateix en una hora. Si tot no és perfecte, el rellotge no funcionarà ” va utilitzar expressions.

Betpas Kayıt

En dir que fabricarà un rellotge per a la caritat durant les seves pràctiques, Lichtsteiner està obert a la idea de convertir-se en un autèntic rellotger tan aviat com ho faci. Tot i això, encara no ha pres la seva decisió final i hi ha la possibilitat que torni al futbol.

Els propietaris de l’empresa, Leonard i Massimo Dreifuss, expressen el seu agraïment per tenir a Lichtsteiner com el seu primer alumne en formació i estan planejant una relació a llarg termini amb l’antiga estrella del futbol.

“EL MÉS HEVESHI ERA STEPHAN”

El director d’art Leonard va dir que “Hi havia moltes aplicacions, però Stephan era el més entusiasta” , va dir el director general Massimo, “Tenim l’objectiu d’una associació a llarg termini i seguirem endavant pas a pas “ parlava com.

QUI ÉS LICHTSTEINER?

Lichtsteiner va començar la seva carrera a Grasshopper el 2001 i després va jugar als equips de Lille i Lazio. El jugador de futbol suís, que va romandre 7 temporades a la Juventus, on es va traspassar el 2011, va acabar la seva carrera a principis d’aquesta temporada després de jugar una temporada a l’Arsenal i a Augsburg.

Lichtsteiner, que ha jugat 108 vegades a la selecció nacional suïssa, va guanyar 7 sèries A, 4 supercopes italianes, 5 copes italianes i 1 lliga suïssa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: