BETPAS493 MOBİL BAHİS ŞİRKETİ

Betpas Giriş

92 ‘În lovitura de colț folosită de Oğuzhan de pe stânga, Welinton pe stâlpul din spate s-a ridicat, mingea a rămas în portarul Ertuğrul.

89 ‘Atiba a încercat golul din diagonala stângă, șutul său de departe, mingea a mers auta de sus.

83 ‘Kasımpașa întâmpină dificultăți în trecerea zonei de mijloc. Controlul este complet în Beșiktaș.

78 ‘După operația de minge pe care Haddadi a apucat-o în propriul teren, Thelin s-a mutat din zona centrală la mijlocul pasei lungi, dar Ersin a simțit pericolul, a urcat la mijlocul propriului teren și a îndepărtat mingea .

73 ‘În Beșiktaș, Gökhan Töre a aterizat pe ultima linie de pe aripa dreaptă și a făcut mijlocul, în zona de poartă, capul lui Larin a lovit mingea din lateral.

68 ‘Nkoudou, care a preluat mingea în partea stângă a suprafeței de pedeapsă, a tras mingea în dreapta și a lovit-o cu piciorul, mingea sărind din apărare a rămas în Ertuğrul.

61 ‘Mingea care a pășunat capul lui Luckassen în baraj în lovitura liberă folosită de Gökhan Töre a obținut un colț chiar deasupra stâlpului.

56 ‘Ersin Destanoğlu a salvat penalty-ul.

55 ‘Kasımpașa a câștigat un penalty.

Betpas Kayıt

51 ‘Kasımpașa se închide, Beșiktaș încearcă să depășească această apărare închisă.

46 ‘A început a doua jumătate.

Rezultatul la pauză: Kasımpașa 1-0 Beșiktaș

28 ‘Larin, care a intervenit după o mare greșeală făcută de apărarea Kasımpașa încercând să se întoarcă la portar, s-a confruntat brusc cu Ertuğrul, dar portarul Kasımpașa a devenit proprietarul balonului.

19 ‘Gol … Kasımpașa 1-0 Beșiktaș (Aytaç)

9 ‘Hajradinovic, care a fost trimis la minge de la sol în spatele apărării Beșiktaș, a fost mobilizat în stare goală, mingea a fost lăsată în portarul Ersin când a intrat în zona de penalizare.

3 ‘La Beșiktaș, Josef a vrut să meargă cu mingea la mijloc și a făcut o mișcare inversă și a rămas pe pământ. Echipele medicale sunt acum pe teren.

1 ‘Meciul a început.

PRIMUL 11S

Kasımpașa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Luckassen, Tosic, Haddadi, Sadiku, Aytaç, Hajradinovic, Koomson, Varga, Thelin

Beșiktaș: Ersin, Necip, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Atiba, Ljajic, Rosier, Nkoudou, Larin

Betpas493 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

1 Comment on BETPAS493 MOBİL BAHİS ŞİRKETİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: