BETPAS489 ÖDEMESİ

Betpas Giriş

A labdarúgó-válogatottunk folytatta sikeres áttörését a bajnokságban: 3–0-ra nyert Norvégia ellen a 2022-es világbajnokság Európai kvalifikációs csoportjának második mérkőzésén.
“MINDENT JÓL VETTÜNK AZ ERŐS NORVÉGIA ELLEN”

A labdarúgó-válogatott edzője, Şenol Güneş a mérkőzés után tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: “Norvégiával játszottunk és nyertünk, amely egy erős csapat. Boldogok vagyunk. Győztünk és mindent jól csináltunk. “ mondta. p>

Şenol Güneş: Büszke vagyok – Video

“JOBBAN VÁLASZTOTTUNK A VERSENYZŐ GYENGESSÉGÉVEL”

Mondván: “Tudtuk az ellenfél erejét. Jól használtuk ki gyengeségeiket.” Mondván, Güneş megjegyezte, hogy a sikeres futball, különösen az ellentámadásokban, megfordította a játékot szívességet a meccs alatt.

“LETTORSZÁG MÉRET NEM GARANTÁLT”

Güneş a következő értékelést tette a Lettország elleni csoportbeli 3. mérkőzésünkről:

Betpas Kayıt

“Játékosaim megszokták a felelősséget a győzelemért. Lettország nagyon más játék, és az ilyen mérkőzéseknek nehézségei vannak. Türelmesnek kell lennünk. Nem szabad elfogadnunk, hogy előbbre legyünk a kedvencek, vagy hogy legyőzzünk. . Ez egy nehéz meccs, nem garancia. De a játékunk, az akaratunk, ambícióinkat felhasználjuk a győzelemhez. Mindent helyben és időben kell megcsinálnunk. Sem nekem, sem játékosainknak nincs joguk elveszíteni cserébe ennyi erőfeszítést. Én, a futballisták és a török ​​nemzet is szeretnék részt venni a világbajnokság

-on

<

“Jobbaknak kell lennünk”

Megjegyezve, hogy a holland és a norvég meccs az A-válogatott játékrendszerének próbája, mielőtt az Európa Kupa részben helytálló lenne , mondta Güneş: “De minden nap van egy új csapat Jól játszunk, de elég. “Jobbaknak kell lennünk. Hosszú utat tettünk meg a védelem megértésében. Még jobban kell teljesítenünk.” tette hozzá.

“Azt mondtam, hogy OZÁN KÉSZEN KEZDDEK”

Güneş kivette a játékból Ozan Tufant, aki 2 gólt szerzett a meccsen, és megosztotta a sajtó képviselőivel, hogy szerinte “Most kezded” , “Ozan, aki jó futballista a Fenerbahçe-ben, jobban kifejezi azt a meggyőződését, hogy javítani fog “.

Betpas489 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: