BETPAS481 TEK MAÇ OYNA

Betpas Giriş

A nő kategóriájában a török ​​birkózásban egyre növekvő siker trend folytatódik az elmúlt években. Evin Demirhan lett az első női birkózó, aki kvótát kapott a tokiói olimpiára.

A FÉLDÖNTŐBEN MEGTÖRTÉNT FRANCIA VERSENYE

A török ​​Birkózó Szövetség fővárosi, budapesti szervezeteinek nyilatkozatában a női 50 kilós Demirhan házban a francia Julie Sabatie elődöntője 5-1-es vereséggel jutott a döntőbe. Az országos birkózó így kvótát kapott a tokiói olimpiára.

SELİSHKA AZ EURÓPAI BEMUTATÓ, A DÖNTŐBEN VERSENYEZŐ

Evin Demirhan az Európa-bajnok bolgár Miglena Selishkával találkozik a döntőben.

ELİF JALE ÉS BEDİHA HARCOLNI A 3. HELYÉBEN

Az elődöntőben versenyző, 62 kg-os másik női női birkózó, Elif Jale Yeşilırmak a lett Anastasia Gregorjevával nézett szembe, aki 4 Európa-bajnokságot nyert.

Betpas Kayıt

A mérkőzés, amelyen Elif Jale Yeşilırmak 3-0-ra vezetett, 4-4-re végződött, míg a lett birkózó pontelőnyben jutott be a fináléba. A nemzeti sportoló szembeszáll az ellenfelével, aki repecajból érkezik a harmadik helyre.

57 kg-nál Bediha Gün az elődöntőben 4–2-re kikapott az európai második helyezett bolgár Evelina Nikolavától. Az országos birkózó küzd a harmadik helyért.

A KOTA SZÁMA AZ ERRŐZÉSBEN 7-RE NÖVELT

7-re nőtt azoknak a nemzeti sportolóknak a száma, akik kvótát kaptak a tokiói olimpiára a birkózásban.

Végül női birkózásban Evin Demirhan nyerte a kvótát, Süleyman Atlı, Taha Akgül, Osman Göçen és Süleyman Karadeniz férfi gyorsúszásban, Cenk İldem és Rıza Kayaalp pedig elnyerte a tokiói olimpián való részvétel jogát a görög-római .

Betpas481 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

1 Comment on BETPAS481 TEK MAÇ OYNA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: