BETPAS481 ÇOK KAZANDIRAN BAHİS SİTESİ

Betpas Giriş

În Superliga, învingându-l pe Galatasaray cu 4-3 pe drum și adunând 6 puncte în două jocuri sub conducerea lui Bülent Uygun, președintele clubului Hasan Kartal a spus că s-au armonizat cu noul antrenor și că jucătorii au câștigat -încredere.

Făcând o mărturisire despre Marius Sumudica, Hasan Kartal a declarat pentru Agenția Anadolu (AA) că, odată cu numirea lui Bülent Uygun, s-au unit ca comunitate și că administrația și orașul au fost integrate.

„AM DISFACUT GALATASARAY, UNUL DIN CEL MAI PUTERNIC CANDIDAT DE CAMPIONAT”

Subliniind că Bülent Uygun a dezvăluit din nou dorința de a lupta printre jucători, Kartal a spus: „Am reușit să-l învingem pe Hatayspor pe propriul nostru teren în primul nostru meci. Apoi, Galatasaray, unul dintre cei mai puternici candidați ai campionatului, 4-3 pe drum. Cele 6 puncte pe care le-am obținut în două meciuri s-au îndepărtat de rangurile inferioare, permițându-ne să respirăm confortabil. “ a spus.

„SUMUDICA ESTE O ALEGERE GREȘITĂ”

Kartal a declarat că trebuie să facă multe modificări în acest sezon și a făcut următoarea evaluare:

Betpas Kayıt

“Am jucat meciuri bune din când în când cu Tomas Hodja, dar a trebuit să schimbăm sângele imediat după deplasarea Malatya. Succesul trecut al lui Sumudica ne-a indus în eroare. Declarațiile sale, atitudinile au avut un impact negativ asupra jucătorilor și a fost o alegere greșită pentru noi. Ca urmare a evaluărilor făcute imediat după decizia de separare, am decis să lucrăm cu profesorul nostru Bülent Uygun. Am obținut o armonie foarte bună cu noul nostru profesor. -incredere în plus față de 6 puncte în două meciuri. “

<

„AR TREBUIE A ATINGE MĂNIM 40 DE PUNCTE”

Subliniind că știu că două victorii nu sunt suficiente, Kartal a spus: „Ar fi trebuit să atingem cel puțin 40 de puncte în ligă. Suntem conștienți de neajunsurile noastre. profesor în acest sens. Ne înțelegem bine și suntem buni. Credem că lucrurile se vor întâmpla. “.

Kartal, Folosind expresia „Nu s-a terminat totul cu două victorii.” , „Există o cursă în fața noastră care va crește în dificultate pe măsură ce se apropie sfârșitul ligii. Cu toate eforturile noastre pentru a aduce frumos sfârșitul acestei curse dificile. Lucrăm. “ El și-a exprimat părerea.

Betpas481 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: