BETPAS467 LİSANSLI ŞİRKETLER

Betpas Giriş

A Nemzeti Csapatunk, amely 4-2-es gyors pontszámmal verte Hollandiát a 2022-es FIFA Világkupa Európa-selejtező G csoportjának első mérkőzésén, Norvégiával mérkőzött meg a második mérkőzésén.

Félhold-csillag csapatunk 3-0-ra nyerte a spanyolországi mérkőzést a koronavírus miatt.

A norvég sajtó, miszerint Törökország társai elnyerik a címeket, kritizálva a csapatot, dicsérte nemzeti értékeinket.

“NEM LEHET JOBB ÉJSZAKA”

Norvégia vezető újságja, a VG, “Ennél sötétebb éjszaka nem lesz.” A címsorral megosztott hírekben kijelentette, hogy Stale Solbakken norvég edző nem tette le az első komolyabb vizsgáját a csoportban, és ez a pontszám a rémálom kezdete .

TÖRÖKÖLÉSEK HAALAND CSILLAGÁT Oltják el

A hírekben a norvég futballisták mentése a közelmúltban Törökország ragyogó csillagát tette ki, a sztárjátékost hangsúlyozták. Erling Haaland nem kap elfogadható osztályzatot a mérkőzésen nyújtott teljesítményéért.

Betpas Kayıt

“A TURKS MEGOSZTotta VÉDELMÜNKET”

Aftenposten “csalódás Törökország ellen” dobta a címlapokat, írta a norvég védelmi holdcsillag-csapat, amely széttöri a kontrataklarla .

Az NRK állami televízió viszont rámutatott, hogy Haaland nehezen viselte a hírekben az agresszív török ​​védekezés közepette az “Igazi lecke Norvégiának” címet használva.

Solbakken edző, aki nyilatkozatot tett a műsorszolgáltatónak, amint mérkőzést játszottunk, azt mondta a hírekben: “Valódi leckét tanultunk. Csapatom nem volt túl kemény, nem volt elég szellemi koncentrációnk és könnyedén szerzett gólokat. Megpróbálunk felkészülni. “ emlegették.

Betpas467 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: