BETİVO86 TİB YEDİ Mİ

Betpas Giriş

GYAKRAN MEGÚJÍTSA AZ ÉLŐ FELTÉTELEKHEZ …

85 ‘A trabzonspori szerződésben Yusuf Sarı elvitte a labdát Bakasetas elé a tizenhatos elé, a labda oldalról auta volt a görög futballista bal lábával.

81 ‘Novikovas BB Erzurumspor-támadásában balra húzta a labdát a büntetőterületen kívül, lövésszöget készített neki, a lövés eltalálta a védelmet és kiment.

76 ‘A BB Erzurumspor támadásában Buğra eltalálta a labdát, amelyet Aatif jobb oldali büntetőterületre fordított, de a labda a kapust eltalálta.

71 ‘Trabzonsporban Flavio a tizenhatoson kívülről pattant ki a kemény lövésről, de Szumszki Erzurum kapusnak sikerült irányítania a labdát.

71 ‘Teikeu, aki védekezésből jött, hogy Cenk Ahmet töltötte be a büntetőterületet, a fejét találta el, a labda kis különbséggel auta ment.

Betpas Kayıt

66 ‘A BB Erzurumspor támadásában Bergdich baljának közepén a Trabzonspor játékosa, Marlon megérintette a labdát.

38 ‘Bakasetas nem találta el a Nwakaeme által a Trabzonspor támadásában lőtt labdát, miközben az offshall zászló felkerült.

22 ‘Bakasetas szabadrúgásakor a labda eltalálta a gátat. Aztán Marlon tizenhatosának közepén a labda egyenesen kifelé ment.

8 ‘A jobbról fejlődő Trabzonspor-támadásban Ekuban megereszkedett a védelem mögött, de a büntetőterületre küldött torta nem ezen a területen volt.

4 ‘Emrah Başsan lőtt egy kemény lövést a tizenhatosról a bal oldali támadásban, Uğurcan el tudta hárítani a labdát.

1 ‘A mérkőzés elkezdődött.

ELSŐ 11S

BB Erzurumspor: Szumski, Schwechlen, Teikeu, Bergdich, Butko, Boumal, Osman, Cenk Ahmet, Aatif, Emrah Başsan, El Kabir

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Edgar le, Hosseini, Marlon, A. Finger, Yunus, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

1 Comment on BETİVO86 TİB YEDİ Mİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: