BETBABA335 MOBİL BAHİS ADRESLERİ

Betpas Giriş

Liga 1 de fotbal Spania 1 (lalig) și la echipa de fotbal din Cadiz au continuat viața sa de 35 de ani, Alvaro Negredo, a declarat într-un comunicat, scurt în Turcia cu tricoul lui Besiktas, dar a spus că a avut o zi foarte frumoasă.

Vorbind despre zilele sale la Beșiktaș, jucătorul spaniol a spus:

„CAMPIONATUL A FOST UN MOMENT FOARTE BUN ÎN BEȘİKTAȘ”

“Experiența mea în Turcia a fost foarte plăcută, dar a fost puțin scurtă. Nu am obținut randamentul care îmi place. Nu am jucat atât de bine pe cât vreau. Un an este un timp prea scurt, nu am putut prind continuitate. În același timp, clubul traversa o perioadă dificilă din punct de vedere economic și sunt mai mult, nu prea am vrut să impresionez rău. Așa că am cumpărat decizia de separare, dar Besiktas sunt întotdeauna în inima mea o durere. Kalbimdeki această durere este pentru că nu am experimentat un campionat Beșiktaș’la. Mi-ar plăcea să trăiesc în campionatul Besiktas într-adevăr. am avut în Turcia cu familia mea a fost un an frumos și mai frumos Campionatul ar fi un moment minunat de reținut. Am fost foarte pașnic și foarte fericit în Beșiktaș. Beșiktaș va fi întotdeauna un club pe care îl port mereu în inima mea. Pentru că s-au apropiat de mine cu mare dragoste. “

Betpas Kayıt

<

“Sper că trăiesc campionatul în acest an”

Atacantul cu experiență care a transmis că Beșiktaș are informații despre situația sa în ligă în acest sezon, „Vreau să le spun și fanilor Beșiktașului că vor trăi campionatul anul acesta. Sunt în fruntea clasamentului liga și să continue competiția. Dacă nu aș avea o astfel de fericire la timp. Îi doresc chiar să experimenteze acea emoție și fericire în acest an. “ a folosit expresii.

1 Comment on BETBABA335 MOBİL BAHİS ADRESLERİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: