BETBABA322 ÇOK KAZANDIRAN BAHİS SİTESİ

Betpas Giriş

Nehezen küzdve a bajnokságban, a Liverpool megkönnyebbülten sóhajtott a wolwerhamptoni meccs 1–0-s győzelme után, nemzeti futballistánk, Ozan Kabak pedig teljesítményével lenyűgözhette Adát.

A 20 éves stoppert, aki 90 percig nem engedte a rivális támadókat, a küzdelem után a meccs emberének választották.

“JELENTŐS FEJLESZTÉS”

Míg a liverpooli klub közösségi médiafiókjában “ NAGY teljesítmény” ként hirdeti ezt a hírt, a brit sajtó szerint “ Ozan Kabak minden egyes mérkőzéssel egyre jobban megszokja Liverpoolt. és magasabbra hozza a teljesítményét. Emlékezzen a City játékára. És nézze meg a Wolverhampton elleni utolsó mérkőzést. Ez valóban jelentős javulás. ” dicsérte a 20 éves védőt.

Betpas Kayıt

A KLOPP dicsérete

Klopp hangsúlyozta jó védekezését a mérkőzés kiértékelésében, és beszélt Ozan Kabakról is, aki 90 percet játszott a meccsen, és a meccs egyik legjobb neve volt.

Kabak német menedzserről szóló nyilatkozatában “Ozan Kabak és Nathaniel Phillips nagyon jól játszottak a második egymást követő meccsükön, és nagyon jól játszottak. Adama Traore szinte tarthatatlan tempóval rendelkezik. Sikeresen teljesítettek egy nagyszerű feladatot, és mindkettő nagyon jó. ” használta a szavait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: